avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Partaj
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Partaj

Buna ziua! Am divorțat de fostul soț cu care am achiziționat în timpul căsnicie un apartament prin creditul Prima Casa cand ne-am despărți am si facut partajul la notar el a rămas cu apartamentul si cu angajamentul de a prelua creditul dar nu sa specificat un termen sau o data de cand preia creditul. Acum eu sunt coplatitor la credit dar avem un partaj in care in care el rămâne cu creditul si apartamentul. Cum pot face de a ieși de la banca ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:38, 25 Octombrie 2018
Buna seara,
Solicitati iesirea din indiviziune in instanta si chemati si banca ca intervenient fortat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coplatitor credit bancar Oana Dulama Oana Dulama Ma aflu in proces de divort, pe durata casniciei am contractat credite bancare, in urma mai multor refinantari, aceste credite au fost transformate din € in ... (vezi toată discuția)
Divort Levi1982 Levi1982 Buna seara. Acum un an am divortat la notar si am facut conventia cu fosta sotie. Ea era insarcinata si eu am ramas inteles cu ea ca platesc rata la apartament ... (vezi toată discuția)
Divort/partaj/credit stmonica stmonica Buna ziua Eu si sotul meu urmeazasa divortam, ne-am inteles asupra divortului vom merge la notar. Ramane insa problema partajului...am cazut si aici de acord ... (vezi toată discuția)