Buna seara. Acum un an am divortat la notar si am facut conventia cu fosta sotie. Ea era insarcinata si eu am ramas inteles cu ea ca platesc rata la apartament pe care am achizitionato in rate. Acuma incet ajung ca numai am bani de unde sa platesc. As dori sa ma interesez ca de vreau sa schimb conventia cu ea. Ma poate obliga tribunalu sa platesc jumate din rata pentru apartament? Ca nu vrea sa ne intelegem la notar cum am facugo prima data. Si mam gandit sa ma adresez instantei
Buna seara,
Sa inteleg ca vreti sa solicitati partajul si iesirea din indiviziune in instanta?
Cum impartiti bunul si cum achitati ratele e treaba dumneavoastra si a fostei dar va sfatuiesc, in instanta, sa chemati si banca intervenient fortat pentru ca sentinta sa-i fie opozabila.
Luati legatura cu un avocat.
Divort amiabil
MariaDrF
Buna seara,
Vreau sa divortez de sotul meu violent. Impreuna cu sotul meu am initiat un credit Prima Casa in 2014. Apartamentul nu se poate vinde timp de 5 ... (vezi toată discuția)
Partaj
AdrianaVarabief
Buna ziua! Am divorțat de fostul soț cu care am achiziționat în timpul căsnicie un apartament prin creditul Prima Casa cand ne-am despărți am si facut ... (vezi toată discuția)