avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna seara. Acum un an am divortat la notar si am facut conventia cu fosta sotie. Ea era insarcinata si eu am ramas inteles cu ea ca platesc rata la apartament pe care am achizitionato in rate. Acuma incet ajung ca numai am bani de unde sa platesc. As dori sa ma interesez ca de vreau sa schimb conventia cu ea. Ma poate obliga tribunalu sa platesc jumate din rata pentru apartament? Ca nu vrea sa ne intelegem la notar cum am facugo prima data. Si mam gandit sa ma adresez instantei
Ultima modificare: Vineri, 25 Ianuarie 2019
Levi1982, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:57, 26 Ianuarie 2019
Buna seara,
Sa inteleg ca vreti sa solicitati partajul si iesirea din indiviziune in instanta?
Cum impartiti bunul si cum achitati ratele e treaba dumneavoastra si a fostei dar va sfatuiesc, in instanta, sa chemati si banca intervenient fortat pentru ca sentinta sa-i fie opozabila.
Luati legatura cu un avocat.
Imobilu ramane la ea ca ea ramane cu copii. Dar eu doresc sa achit pensia alimentara dar nu sa ma cotizez pt rata la apartament.

Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Ianuarie 2019
gi-jane2, moderator
Daca va adresati instantei, cererea e de partaj.. cereti sa ii fie atribuita casa si rata, chemati in instanta si banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj apartament cu credit imobiliar assus assus Sunt casatorit si vreau sa cumpar un apartament cu credit imobiliar, dupa care sa ma mut in acel apartament si sa divortez. Cum se va proceda cu acest ... (vezi toată discuția)
Divort amiabil MariaDrF MariaDrF Buna seara, Vreau sa divortez de sotul meu violent. Impreuna cu sotul meu am initiat un credit Prima Casa in 2014. Apartamentul nu se poate vinde timp de 5 ... (vezi toată discuția)
Partaj AdrianaVarabief AdrianaVarabief Buna ziua! Am divorțat de fostul soț cu care am achiziționat în timpul căsnicie un apartament prin creditul Prima Casa cand ne-am despărți am si facut ... (vezi toată discuția)