avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj apartament cu credit imobiliar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj apartament cu credit imobiliar

Sunt casatorit si vreau sa cumpar un apartament cu credit imobiliar, dupa care sa ma mut in acel apartament si sa divortez.
Cum se va proceda cu acest apartament in cazul partajului ce va urma dupa divort?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:16, 24 Septembrie 2017
Buna seara,
Va sfatuiesc sa chemati si banca intervenient fortat pentru ca sentinta de partaj sa-i fie opozabila.
Apartamentul se imparte 1/2 la 1/2.
Multumesc pentru raspuns.
1/2 la 1/2 intre cine si cine?
Buna seara,
Intre cei doi soti
Presupun ca la data partajului vor fi achitate maxim 4-5 rate catre banca. Se poate imparti apartamentul chiar daca nu e achitat integral sau se imparte valoarea (suma) achitata catre banca la momentul partajului?
Buna seara,
Se va imparti partea achitata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Levi1982 Levi1982 Buna seara. Acum un an am divortat la notar si am facut conventia cu fosta sotie. Ea era insarcinata si eu am ramas inteles cu ea ca platesc rata la apartament ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj florry_georgiana florry_georgiana Buna ziua sunt casatorita de 9 ani, in Romania, locuiesc in Germania de 5 ani, de 2 ani am cumparat o casa, credit bancar. Avem si un copil minor. In caz de ... (vezi toată discuția)
Partajul la divorț alexaa.gheorghe@gmail.com alexaa.gheorghe@gmail.com Buna ziua, Am și eu o întrebare sunt căsătorită de 10 ani , și șotul meu a făcut cu credit ipotecar pentru un apartament , creditul este pe numele lui ... (vezi toată discuția)