avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partajul la divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partajul la divorț

Buna ziua, Am și eu o întrebare sunt căsătorită de 10 ani , și șotul meu a făcut cu credit ipotecar pentru un apartament , creditul este pe numele lui am semnat împreuna și la notar și la banca , întrebarea mea este dacă divorțăm curând cum împărțim acest apartament el fiind luat cu ipotecă pe 30 de ani ? Va trebui el sa mi dea el banii pe jumate și sa rămână el incontinuare cu creditul ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:28, 14 Decembrie 2019
Buna ziua
1. Vindeti si impartiti banii
2. Va da banii pe jumatate din ce s-a achitat si el ramane cu casa si creditul
3. Ii dari banii pe jumatatea achitata si ramaneti cu casa si cu creditul.
La partaj chemati banca ca intervenient fortat astfel incat sentinta sa-i fie opozabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj Nasri Nasri Buna ziua ,as dori sa va întreb in timpul căsătoriei am accesat un credit ipotecar pentru prima casa și am divorțat acum la partaj cum rămâne ? Pot ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj florry_georgiana florry_georgiana Buna ziua sunt casatorita de 9 ani, in Romania, locuiesc in Germania de 5 ani, de 2 ani am cumparat o casa, credit bancar. Avem si un copil minor. In caz de ... (vezi toată discuția)
Avem dreptul sa o vindem? feodorcurosu@mail.ru feodorcurosu@mail.ru Am cumparat casa impreuna cu sotia cu ajutorul unei banci,dupa doi ani am divortat. In prezent eu numai locuesc in casa. Avem noi dreptul sa o vindem? (vezi toată discuția)