avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Avem dreptul sa o vindem?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Avem dreptul sa o vindem?

Am cumparat casa impreuna cu sotia cu ajutorul unei banci,dupa doi ani am divortat. In prezent eu numai locuesc in casa. Avem noi dreptul sa o vindem?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:10, 4 Martie 2018
banca a inregistrat ipoteca si exista interdictie la vanzare fara acordul acesteia in contractul de creditare?
Buna ziua,
Da puteti sa o vindeti cu acordul bancii.
Daca nu ati dezbatut partajul, va sfatuiesc sa chemati si banca in calitate de intervenient fortat pentru ca sentinta sa-i fie opozabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajul la divorț alexaa.gheorghe@gmail.com alexaa.gheorghe@gmail.com Buna ziua, Am și eu o întrebare sunt căsătorită de 10 ani , și șotul meu a făcut cu credit ipotecar pentru un apartament , creditul este pe numele lui ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj florry_georgiana florry_georgiana Buna ziua sunt casatorita de 9 ani, in Romania, locuiesc in Germania de 5 ani, de 2 ani am cumparat o casa, credit bancar. Avem si un copil minor. In caz de ... (vezi toată discuția)
Partaj christiana_alex christiana_alex Buna ziua, in anul 2016 am divortat pe cale amiabila. Anul acesta doresc sa deschid partajul pentru patrimoniul dobandit in comun pe perioada ... (vezi toată discuția)