avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Buna ziua ,as dori sa va întreb in timpul căsătoriei am accesat un credit ipotecar pentru prima casa și am divorțat acum la partaj cum rămâne ? Pot rămâne în continuare în apartamentul cumpărat ,Va Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:05, 12 Martie 2018
Buna ziua,
Cel care va ramane cu casa va ramane si cu creditul.
Restul se imparte 1/2 la 1/2.
Chemati banca intervenient fortat in dosarul de partaj pentru ca sentinta sa-i fie opozabila.
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajul la divorț alexaa.gheorghe@gmail.com alexaa.gheorghe@gmail.com Buna ziua, Am și eu o întrebare sunt căsătorită de 10 ani , și șotul meu a făcut cu credit ipotecar pentru un apartament , creditul este pe numele lui ... (vezi toată discuția)
Divort AndreeaEmilia AndreeaEmilia Buna! In viitorul apropiat vreau sa divortez de sotul meu. Noi avem rata la banca si salariul lui aprox 75 % merge la banca. El va mai fi obligat sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament cu credit imobiliar assus assus Sunt casatorit si vreau sa cumpar un apartament cu credit imobiliar, dupa care sa ma mut in acel apartament si sa divortez. Cum se va proceda cu acest ... (vezi toată discuția)