avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... creante dupa dizolvarea unei societati
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

creante dupa dizolvarea unei societati

Asi dori sa stiu, daca dupa ce s-a lichidat un SRL cu datorii ramase in urma salariilor angajatilor si la lichidare s-a dispus de catre Tribunal raspunderea personala a administratorului, mai poate fi recuperat diferenta de la administrator in cazul in care nu s-a putut acoperi toate datoriile firmei din averea societatii?
Deci firma este lichidata din 2006, iar in prezent finantele cer de la administrator plata ramasa neacoperita, din datoria firmei.
Care este legea care reglementeaza acest lucru?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 16:13, 12 Noiembrie 2009
da, vedeti legea societatilor comerciale actualizata si actul constitutiv

poate fi tras la raspundere administratorul material si penal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dupa lichidarea societatii univer univer Asi dori sa stiu, daca dupa ce s-a lichidat un SRL cu datorii ramase in urma salariilor angajatilor si la lichidare s-a dispus de catre Tribunal raspunderea ... (vezi toată discuția)
Lichidare societate comerciala solicitata de anaf allexx332 allexx332 Buna seara ! Ma lovesc de o situatie in care nu stiu ce sa fac . In 2006 am deschis o societate comerciala care nu a avut activitate decat in anul ... (vezi toată discuția)
Procedura insolventa srl cosminap cosminap buna ziua! Am o societate comerciala la care sunt administrator,este preluata de la o cunostinta, aceasta are doua imprumuturi neplatite, chiar daca sunt ... (vezi toată discuția)