avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce se mai poate face?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce se mai poate face?

Ma judec cu firma la care am lucrat.Am facut expertiza contabilă. Eu am depus ca probe , de prezență si programul de lucru, Procese verbale de predare -primire a postului.Expertul a spus că acele Procese verbale nu sunt acte viabile si nu poate face expertiza dupa ele.Expertiza sa facut dupa actele depuse de SC.care nu corespund realități.Eu lucram de noapte si ore suplimentare iar in Foile de pontaj depuse de SC nu se gasesc acele ore de noapte si suplimentare.In schimb sau găsit f.multe CFP pe care eu nu le-am cerut.SC nu a putut face dovada acelor CFP.
Ultima modificare: Joi, 25 Octombrie 2018
El40la, utilizator
Cel mai recent răspuns: El40la , utilizator 12:11, 26 Octombrie 2018
Procese verbale de predare - primire a postului cuprind si ora cand s-a predat/primit postul ?
Da, contin ora.
Ar trebui sa le ia in considerare ... dupa depunerea raportului de expertiza formulati obiectiuni la acesta.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza judiciara in litigiu munca rodica_post rodica_post obiect-litigiu munca-drepturi banesti (ore suplimentare sambata si duminica -2006-2009) In calitate de sef echipa a fost obligat sa intocmeasca fisele ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața domnilor avocații mam angajat la o firmă de ... alessandro29 alessandro29 Bună dimineața domnilor avocații mam angajat la o firmă de pază și nu miau dat caietul de prezență a postului, obiectivului și eu nu am unde să mă ... (vezi toată discuția)