Fostul cere micsorarea pensiei de intretinere la 1/4 minim pe economie din Romania instanta a hotarit sa plateasca 200 lire sterline ,el locuieste in Anglia de 10 ani,si din cei 200 nu a platit decat 500 ron pe 5 luni ,este restant deja din Iulie,este posibil sa i dea la salariu minim daca el locuieste in strainatate? Am 20 zile la dispozitie sa fac intampinare,
Martonze
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Doamnă, în întâmpinare, solicitaţi instanţei să trimită scrisoare la autorităţile fiscale din Anglia, care să certifice veniturile lui de acolo, va dura destul de mult, dar nu pierdeţi nimic.
Instanţa poate să-i solicite chiar lui să aducă dovada de la fiscul englez că nu are venituri sau că e înscris la ajutor social şi, dacă se eschivează, cere direct instanţa.
Am cerut Si prima fata , am asteptat 6 luni , nu a adus nimic , dar in Romania Nu are nimic pe numele lui ca sa il pot executa , in Anglia are propria firma .... doar pretinde ca Nu are bani . Nu stiu ce sa mai fac ... Nu plateste !
Martonze
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Există în Ministerul justiţiei un departament de colaborare cu partenerii din ţările cu care au convenţii şi au , cu siguranţă, în Anglia. Deci INSTANŢA să ceară oficial, argumentaţi că el se sustrage şi, deşi instanţa i-a cerut, timp de 6 luni nu a răspuns cererii intanţei. Nu cunosc adresa fiscului din Anglia, interesaţi-vă pe internet şi scrieţi chiar dvs., în nume personal, acelei instituţii , în care scrieţi datele personale ale tatălui, localitatea de rezidenţă, locul de muncă sau denumirea firmei.Trimiteţi email, ţările vestice vă vor răspunde prompt, u siguranţă vor scrie că sunt date confidenţiale.Cu această scrisoare, ce o veţi primi tot prin mail, demonstraţi în instanţă că dvs. aţi făcut tot posibilul pentru a afla veniturile tatălui, în interesul copilului şi numai la cererea instanţei, autorităşile engleze vor da datele solicitate.
Multumesc frumos, asa o sa fac o sa insist , cu Anglia am incercat deja la protectia copilului dar au zis ca trebuie sa introduc acte prin Ministerul justitiei , am cautat informatii si la ambasada dar deocamdata nimic , am vazut ca sint si alte mame in situatia mea si spun ca dureaza foarte mult aceasta procedura ! Ai dreptate dar nu poti dovedi, trist dar adevarat !