avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Gazul in sistem pausal
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Gazul in sistem pausal

Buna Ziua, de curand am devenit proprietarul unui Imobil, ce este racordat la gaz si radet in sistem flusat,am cautat o firma sa pot trage o teava de gaz separat in care sa am propriul contor si desiguri urmand sa pot pune si o centrala toate bune si frumoase pana cand am cerut aprobarea de la presedintele de asociatie,pentru a putea trece cu teava prin casa scari aici am primit refuzul lui si chipurile si a asociatie de locatari, deci in concluzie am ramas tot in sistem flausat ?nu e corect sa platesc in sistem comun gazul si caldura termica ?Ce pot face
Ultima modificare: Vineri, 26 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CipM , utilizator 15:09, 26 Octombrie 2018
trebuie sa aveti acordul asociatiei.
Daca nu il puteti obtine, vindeti apartamentul...
Inteleg ca obiectivul final e debransarea de la termoficare. Pt debransare trebuie un alt acord al asociatiei plus unul al vecinilor directi.
Daca e vorba de Bucuresti, sunt sanse sa va luati adio de la debransarea de la RADET chiar daca v-ar ruga asociatia in genunchi -> [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cereri racordare gaze si debransare radet constanta simona_12 simona_12 Buna ziua! Suntem proprietarii unui apartament situat in scara (scara C) unui bloc al carei furnizor de energie termica este RADET Constanta. Dorim sa demaram ... (vezi toată discuția)
Instalare centrală termică la bloc im82 im82 Pentru instalarea unei centrale termice mai sunt necesare: semnăturile vecinilor de perete + a asociației de proprietari + a celor care s-au debranșat de ... (vezi toată discuția)
Debransare toamna-iarna vsu vsu Buna ziua! La noi in bloc a aparut o situatie interesanta. 3 vecini s-au gindit ca vor sa monteze centrala termica si sa se debranseze de la RADET. Au ... (vezi toată discuția)