avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Limita de hotar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Limita de hotar

buna ziua.am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva ; am cumparat un teren care are o fundatie pe limita de hotar si acolo vreau sa construiesc.vecinul are si el casa construita tot pe limita de hotar.daca nu doreste sa imi dea acordul sa construiesc pe limita de horat, il pot constrange in vreun fel tinand cont de faptul ca el are deja casa construita pe limita de hotar? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:22, 26 Octombrie 2018
Buna ziua,
De principiu NU dar incercati sa va intelegeti civilizat. Sunteti si veti ramane VECINI!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie ilegala pe limita de hotar catamblin catamblin Buna ziua. Am construit pe limita de hotar o bucatarie si o baie + mansarda. Totul este pe structura de lemn dar are si fundatie. Acum vreau sa intru in ... (vezi toată discuția)
Construirea unui imobil in spatele casei mele Ionita2205 Ionita2205 Buna ziua! Sunt proprietarul unui imobil din sectorul 2 al Capitalei. In spatele casei mele noul proprietar al terenului doreste sa isi construiasca o casa, ... (vezi toată discuția)
Vecinul reazemă diverse lucruri de peretele casei mele. pot să construiesc un gard pe limita de proprietate? trasor trasor Bună ziua, supun atenției dvs. o problema cu care mă confrunt de ani de zile: am în proprietate o casă și 400 mp de teren cu cadastru și intabulare iar ... (vezi toată discuția)