avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Dotare cu casa electronica
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Dotare cu casa electronica

Buna ziua. Imi spuneti va rog daca avem un IF ,frizerie coafor si suntem la cota fixa ,ne trebuie casa electronica ? Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 26 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: c anca , utilizator 19:06, 26 Octombrie 2018
Da. Va trebui sa va dotati punctul de lucru cu casa de marcat cu jurnal electronic chiar daca sunteti impozitati pe norma de venit. Nu are legatura una cu alta.
Va multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tot pentru dumneavoastra pentru ca sunteti impozitati pe norma de venit va trebui sa completati in registrul de evidenta fiscala doar la partea de venituri. In decembrie 2017 a fost publicat Ordinul nr. 3254 care reglementeaza utilizarea acestui nou registru pentru activitatile independente.
Ultima modificare: Vineri, 26 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
mii de multumiri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte contabile pfa sorinnell sorinnell buna, mi-am deschis si eu un magazin mixt pe PFA neplatitor de TVA. Ati putea sa ma luminati si pe mine un pic? Am intrebat ce acte de evidenta contabila ... (vezi toată discuția)
Pfa, norma de venit, neplatitor tva, sa lamurim o data cu registrele obligatorii ! Bravos Bravos Sa va explic despre ce este vorba:Mi-am infiintat anul asta PFA la norma, neplatitor de TVA pe coafor.Bun, dupa registrul comertului, ma duc la finante si dupa ... (vezi toată discuția)
Evidenta la pfa Iulia Feher Iulia Feher Buna, pentru persoanele care isi tin evidenta cu documente tipizate la Pfa neplatitor de tva, domeniu de activitate comerț cu amănuntul, ma intereseaza ce ... (vezi toată discuția)