avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... sesizarea pt o microfermă
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

sesizarea pt o microfermă

Bună seara am un vecin care are o fermă de vite an număr de 25 iar distanța dintre noi e de 10 mt as vrea sa știu cine ia eliberat autoritățile de funcționare????? și către ce instituție să mă adresez pentru ca ia să fie mută???? va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:21, 27 Octombrie 2018
Sesizati Directia Judeteana de Sanatate Publica .
au fost sesizări dar fără nici un rezultat an urmă cu 2 ani.

Cornel Vasile a scris:

Sesizati Directia Judeteana de Sanatate Publica .

nu stiam ca e interzis sa cresti animale la tara. dar o intrebare la ANSVSA nu strica. sau la directia agricola din primarie. ce intelegeti prin ferma?
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Octombrie 2018
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cresterea animalelor titel2titel titel2titel Buna ziua! Am la tara un vecin care creste animale pentru crercializare. As dori sa cunosc cate animale poate creste langa casa. Ce as putea sa fac in ... (vezi toată discuția)
Construirea unui adapost pt.animale myn11 myn11 buna ziua un vecin are o ferma de peste 100 capete vaci,la doua case distanta de mine.a cumparat casa vecina mie si doreste sa construiasca un grajd mare in ... (vezi toată discuția)
Vanzarea directa a produselor obtinute de mici producatori agricoli rooeg rooeg Sunt producator agricol si doresc sa vand produsele mele(oua ,lapte,branza,pui gaini ,curcani.) la clienti pe baza de abonament saptamanal.Exista forma legala ... (vezi toată discuția)