Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea. Tatal meu a decedat in anul 1988. La dezbaterea succesiunii, eu si fratele meu am cedat in favoarea mamei. Mama mea mi-a facut act de vanzare cumparare in anul 2004. Mama a decedat in 2007. In anul 2016 rudele mele, vecini cu mine, m-au actionat in instanta pentru acaparare. Instanta a stabilit, definitiv ca nu am acaparat teren. In cursul procesului am descoperit un act de intretinere al bunicii paterne (prezentat in instanta de rudele mele pentru a justifica suprafata de teren pe care o ocupa), intocmit la 5 ani dupa decesul tatalui meu, anul 1993 prin care bunica paterna transmitea 315 m.p. fratelui tatalui meu, iar restul de 315 m.p. revin mostenitorilor tatalui meu si mostenitorilor fratelui acestuia, in mod egal. Mai pot deschide mostenirea daca ei (mostenitorii fratelui tatalui meu) au ocupat terenul din anul 1993 si si pana in prezent ? Multumesc !
Succesiune
adrian drambu
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea. Tatal meu a decedat in anul 1988. La dezbaterea succesiunii, eu si fratele meu am cedat in ... (vezi toată discuția)