avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Valabilitatea unui contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Valabilitatea unui contract

Bună ziua, spuneți mi va rog dacă un contract încheiat cu o firma de paza pentru asigurarea pazei în interiorul vilei, este valabil dacă cei aduși de firma de paza nu au contract individual de muncă de nici un fel, nu exista caiet de procese verbale, predare primire, control uniforma, absolut nimic. Mai exista și o clauză, dacă reziliez contractul voi plăti o suma de 100000 mii euro despăgubire la firma. Ma puteți ajuta cu un sfat, mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:42, 27 Octombrie 2018
Contractul e cu firma, ea poate chiar subcontracta, daca in contractul initial nu e interzis.
Dvs ati platiti/ platiti ca sa se asigure paza, securitatea unui perimetru, si probabil ca ati cerut si dvs garantii.
Cat despre detaliile despre care vorbiti, daca ele nu au fost specificate in contract, se cheama ca ati lasat metodologia la latitudinea furnizorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea securitatii in cluburi si discoteci alexbogdan66 alexbogdan66 Imi puteti spune va rog ce lege reglementeaza paza si securitatea in cluburi si discoteci? Sunt directorul unui bar si m-ar interesa daca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Unde reclam faptul ca lucrez mult peste cele 8 ore? eugem eugem Cineva ferifica firmele de paza in cazul meu [EDITAT] am semnat contractul la 8 ore dar real SE LUCREAZA PESTE 240 DE ORE EU AM AJUNS LA 252 DE ORE SUNT CAZURI ... (vezi toată discuția)
Despagubiri pentru furtul din locuinta intr-o localitate unde se plateste taxa pentru paza satului andreilucian andreilucian Buna ziua ,cu respect pt. membrii! Am nevoie de cateva sfaturi si apelez din nou cu incredere la dumneavoastra....sa incepem cu inceputul; Locuiesc intr-un ... (vezi toată discuția)