avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Gradina bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Gradina bloc

Buna ziua,
Vin cu urmatoarea intrebare:
Daca detin un ap la parterul unui bloc de tipa vila(p+1+M), iar de acesta este legata o curte care imi apartine(acte pe numele meu) ce actiuni pot face fara sa ies in afara legii?
Ex:
Pot sa pun pe peretele exterior o priza?
Pot sa forez pentru apa?
Pot sa fac un gratar?
Pot sa fac o mini piscina?
Pot sa depozitez lucruri in ea?
Pot sa plantez flori/legume/arbusti?
Sau e doar de decor?

Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Octombrie 2018
iSmurf, utilizator
Cel mai recent răspuns: SantiagoT , utilizator 16:55, 31 Martie 2020
Ati gresit sectiunea. Aici se discuta despre asociatii de proprietari (chestii de blocuri). Incercati la drept civil. Intre timp cititi si L 50/1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii.
Nu puteti face gratar deoarece exista dispozitie speciala care prevede fara echivoc spatiile unde se pot face gratare=vezi legea picnicului

ynocentta a scris:

Nu puteti face gratar deoarece exista dispozitie speciala care prevede fara echivoc spatiile unde se pot face gratare=vezi legea picnicului

Aiurea.
Legea picnicului e valabila conf art 1:
Prezenta lege reglementează activităţile de picnic, desfăşurate pe domeniul public ori privat al statului şi/sau al unităţilor administrativ-teritoriale.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Octombrie 2018
CipM, utilizator
Salut, eu tot aveam o sumedenia de intrebari de acest si mereu il intrebam pe un prieten cum sa procedez. Pina cind acesta mi-a expediat site-ul 2get.ro. Cred ca deja se saturase sa ma ajute cu problemele mele sau poate a dorit sa ma invete cum sa devin independent, cine stie... In fine, acolo gasesti raspuns la toate intrebarile incepind cu gradinarit pina la masini si uneltele acestora. Sper ca te va ajuta si pe tine acest site sa devii responsabil de problemele proprii, pentru ca tare bun mai este acest sentiment cind cunost multe!
Ultima modificare: Marți, 31 Martie 2020
SantiagoT, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiile comune si vecinii atakiki atakiki Buna ziua, Puteti sa-mi suneti cum poate fi reglementata situatia spatiilor comune intr-un imobil cu putini proprietari care nu reusesc sa se inteleaga ... (vezi toată discuția)
Gratar la bloc // foc deschis // pericol incendiu ptar ptar Am o mare problema cu citiva grataragii de bloc. Mai precis, in spatele blocului unde locuiesc, un vecin a ingradit accesul si isi invita saptaminal (sambata & ... (vezi toată discuția)
Deduceri salarii vio58 vio58 daca am dreptul sa trec la deduceri personale si sotia in cazul in care nu are un loc de munca in afara de copii (vezi toată discuția)