avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru - sediu secundar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru - sediu secundar

Am o activitate de comert cod caen 4782 . Imi desfasor activitatea intr un chiosc dintr- o piata. Sint obligata sa mi fac punct dr lucru. Conform codului caen inscris pe certificatul de inregistrare eu cred ca nu trebuie. Dumneavoastra ce spuneti? Va multumesc !!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:52, 27 Octombrie 2018
Trebuie sa inregistrati acel punct de lucru pentru firma la registrul comertului si sa va autorizati activitatea adica codul caen pe acel punct de lucru pe baza contractului de inchiriere al acelui spatiu (choisc). Valabilitatea punctului de lucru este cat e valabil contractul si apoi de fiecare data la o noua reinoire, pe baza actului aditional, mergeti si la registrul comertului.. Veti primi de la registrul comertului certificat constatator dupa aceea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

...mai trebuie declarat punct d elucru ? mayer mayer Un srl ( vanzari cu amanuntul) s-a inregistrat la Reg. Com.si pentru comert prin standuri chioscuri si piete ( CAEN 4782). In afara zilelor cand se merge prin ... (vezi toată discuția)
Inchiriere termen scurt fara punct de lucru - cod caen stand electronice madoxmdx madoxmdx Buna ziua, Tocmai am incheiat un contract cu un lant comercial pentru amplasare stand prezentare si vanzare produse. Contractul este incheiat pe 30 zile si se ... (vezi toată discuția)
Certificat constator pentru un chiosc(spatiu special amenajat) Crisacluj Crisacluj Buna ziua, am inchiriat un spatiu (este de fapt un chiosc special amenajat pentru activ. de comert).Initial contractul l-am incheiat pe pers. fizica. Pentru a ... (vezi toată discuția)