avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Relatie fata 16 ani
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Relatie fata 16 ani

Buna ziua! Daca eu, adult fiind, am o relatie cu o fata de 16 ani, iar parinii ei nu sunt de acord, o pot lua "pe semnatura" ,ca sa zic asa, la politie?? Sau ei pot depune plangere si va fi mult mai grav? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 19:06, 28 Octombrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Familia ei, nu e stralucita, tatal ei e "handicapat" , mama ei e a mai multor barbati! Avem deja mai mult de 1 an de cand vorbim, ne cunoastem foarte bine, e foarte matura din cauza lor, vreau sa o iau si sa imi petrec viata cu ea, ea e total diferita de parintii ei, chiar se chinuie! Ma iubeste si o iubesc, sigur e ceva legal ce poate fi facut!
Dna avocat ZAHARIA v-a indicat clar ceea ce prevede legea.
Daca dvs credeti ca legea trebuie sa va aranjeze, nu sa reglementeze, este problema dvs personala.
Legea, EA, este sigura ca nu se va lasa impresionata de al dvs, citez: "trebuie sa existe ceva"!!!
Daca aveti timp si bani veti gasi sigur un sarlatan care va reusi sa va imbrobodeasca.
NOI, nu suntem aici pt a imbrobodi cu legi pe masura fiecaruia.

Andyrey a scris:

Familia ei, nu e stralucita, tatal ei e "handicapat" , mama ei e a mai multor barbati! Avem deja mai mult de 1 an de cand vorbim, ne cunoastem foarte bine, e foarte matura din cauza lor, vreau sa o iau si sa imi petrec viata cu ea, ea e total diferita de parintii ei, chiar se chinuie! Ma iubeste si o iubesc, sigur e ceva legal ce poate fi facut!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor - posibil concubinaj; el major, ea minora croitoru roxana croitoru roxana am o relatie cu un baiat de 21 ani de 2 aniil iubesc si ma iubeste eu am 15 ani.Daca eu vreau sa ma mut de buna voie la el acasa si parintii nu sunt de acord ... (vezi toată discuția)
Mama demna de a creste copii?? untatatrist untatatrist In urma cu 6 ani ne-am casatorit si impreuna avem o fetita de doi anisori.Acum 3 luni a plecat de acasa invocand faptul ca vrea sa stea singura,ca nu ma mai ... (vezi toată discuția)
Poti iubi, romantic vorbind, doua persoane in acelasi timp? Flavyta Flavyta Am o pasiune pentru scris, si in ultima vreme, mi s-a conturat o ideea destul de buna, dupa parerea mea, dar care poate fi extrem de discutabila: poti iubi ... (vezi toată discuția)