avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Se poate semna online un contract?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Se poate semna online un contract?

Buna seara tuturor!

In aceasta perioada lucrez la propriul startup. Este vorba despre o platforma de inchirieri auto intre persoane fizice. Intrebarea mea este daca e posibil, conform legislatiei din Romania, sa se semneze online un contract. Partile implicate sa semneze cu degetul pe telefon pentru a elimina necesitatea de a imprima contractul.

De asemenea, doresc ca masinile inchiriate sa fie asigurate pentru zilele in care sunt folosite astfel incat cel care isi da masina spre inchiriere sa fie sigur ca va fi despagubit daca masina lui va fi avariata. In acest caz, persoana care ia spre inchiriere masina sa plateasca o mica suma pentru asigurare. Stiu ca in Europa de Vest exista acest tip de asigurare. Exista si in Romania? Daca da, imi puteti da exemplu o firma de asigurari ce are un asemenea pachet de servicii?

Va multumesc mult pentru timpul acordat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Octombrie 2018
ampetru, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:24, 28 Octombrie 2018
Se pot depune declaratii la ANAF, CNAS, etc. in baza semnaturii electronice. Gasiti informatii suplimentare aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina inchiriata si apoi furata in budapesta ciolpi ciolpi Am un var ce detine o firma de inchirieri auto in Timisoara. Anul trecut una din masini a fost inchiriata de un client care a plecat cu ea in Ungaria, de unde ... (vezi toată discuția)
Mi s-a furat masina inchiriata, nu pot sa depun plangere pentru ca nu mai am niciun act jonydeep33@yahoo.com jonydeep33@yahoo.com Buna ziua tuturor care santeti prezenti aici.Vreau sa fiu cat mai scurt,pt asta am sa incep mai direct.Am inchiriat o masina din europa si am venit cu ea pana ... (vezi toată discuția)