avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce ar trebui sa fac
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce ar trebui sa fac

am facut doua inprumuturi cu adeverinte date de contabila ,dar nu aveam salarul real trecut , in valoare de 5000 roni.la un car . doamna de la ghiseu mia spus ca nu trebuie sa vin cu garanti ci doar cu actele lor in original ca pot semna eu in locul ei. dansa a luat 3 ani suspendare si eu 7 ani cu executare ,n-am omorat pe nimeni sami dea o sentinta ca asta .la apel se poate modifica
Cel mai recent răspuns: cezarpopa , utilizator 15:08, 30 Octombrie 2018
Recidivist? Cate infractiuni vi s-au retinut in total?
9 uz de fals inselaciune si ca am semnat in locul girantilor
In total cate infractiuni?
Recidivist?
nu ,11 infraciuni asa miau trecut
Deci spuneti ca nu sunteti recidivist. Corect?
Si spuneti ca v-au trecut 11 infractiuni (nici mai multe si nici mai putine) si ca nu le-ati savarsit. Sau le-ati savarsit?

Adica, daca nu dati toate detaliile, ce raspuns sperati sa primiti?
"DA, la apel se poate modifica, la fel cum, da, la apel nu se poate modifica."
Nu poate sa va raspunda nimeni pe ghicite, pentru ca nu stie nimeni ce este in dosarul dvs. Intelegeti?

Alte discuții în legătură

Am făcut 3 împrumuturi la un car pe baza unor adeverințe false și am fost condamnat la 7 ani de închisoare. sunt disperat, cum să procedez? cezarpopa cezarpopa am facut 3 imprumuturi la un CAR. doamna de acolo a avut probleme si ia verificat toate dosarele.eu aveam salar de 580 ron dar de la contabilitate miau dat ... (vezi toată discuția)
Furt - se poate retrage plangerea? bibanel433 bibanel433 Buna ziua, imi cer mii de scuze daca nu am postat unde trebuie dar am remarcat site-ul acesta cand cautam raspunsul la o intrebare: Se poate retrage plangerea ... (vezi toată discuția)
judecat pentru talharie 24 de ani :( vreau niste sfaturi va multumesc danYelamL danYelamL Buna ziua! poate ma ajutati sa inteleg si eu ceva Multumesc. Logodnicul meu a talharit o fata ia smuls lantu de la gat intre orele20:30 cam asa pe camerele de ... (vezi toată discuția)