avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am făcut 3 împrumuturi la un CAR pe baza unor ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am făcut 3 împrumuturi la un CAR pe baza unor adeverințe false și am fost condamnat la 7 ani de închisoare. Sunt disperat, cum să procedez?

am facut 3 imprumuturi la un CAR. doamna de acolo a avut probleme si ia verificat toate dosarele.eu aveam salar de 580 ron dar de la contabilitate miau dat adeverinta ca am 1100 ron si raport revisal la fel .doamna mia spus ca nu trebuie sa vin cu garantii sa semneze deoarece erau parinti mei .mam trezit cu dosar penal pt inselaciune fals uz de fals pt 5000 ron am primit 7ani iar ea 3 ani cu suspendare .in instanta am cerut termen pt avocat si judecatorul a spus ca nu trebuie ca fac munca in folosul comunitati ,dar miau dat 7ani sunt divortat am un minor de 15 ani care il cresc singur de la un an,am facut stop cardiac ,mau operat la spitalul parhon -iasi .nu stiu ce am sa pot schimba la apel .leau spus parintilor doamna de la politie sa declare ca nu stiiau de imprumuturi ca vrea sa o aresteze pe doamna de la car ca ,cu mine nu au treaba fiindca doamna mai avea 100 de dosare de imprumut la fel in alt proces si luase suspendare .ia a luat suspendare si eu 7ani .fara drept sa ma apar cum sa procedez va rog .ca cedez pshic pt ca am copilul si ce sai spun ca are 15 ani si ca vin acasa peste 5 ani nu mai rezist credetima

.se poate rejudeca dosarul

Ultima modificare: Luni, 5 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Faceti apel impotriva sentintei de condamnare. De regula, daca nu aveti antecedente penale, in practica se da o solutie cu suspendare pentru astfel de fapte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce ar trebui sa fac cezarpopa cezarpopa am facut doua inprumuturi cu adeverinte date de contabila ,dar nu aveam salarul real trecut , in valoare de 5000 roni.la un car . doamna de la ghiseu mia spus ... (vezi toată discuția)
Depistat in trafic conducand un autoturism avand permisul retinut pana la terminarea cercetarilor penale stanciud89 stanciud89 pe 15feb.2012 am cumparat un autoturism marca [editat] cu numere de italia,cu act de vanzare cumparare legal,pe 3martie2012 am fost oprit in trafic de catre ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp se prescrie o pedeapsa definitiva si irevocabila Lucian1988 Lucian1988 Buna zia..Va rog mult sami raspundeti ..Eu in 2005 am comis o infractiune de furt, dupa am fost condamnat definitiv in curtea de apel la 3 ani si 2 luni, la ... (vezi toată discuția)