Buna zia..Va rog mult sami raspundeti ..Eu in 2005 am comis o infractiune de furt, dupa am fost condamnat definitiv in curtea de apel la 3 ani si 2 luni, la momentul savarsirii a infractiunii eream minor dar mau condamnat cand eream major. Din 2007 sunt in Italia unde mam stabilit, in 2009 ma cautat interpolul care ma gasit, am stat in inchisoare cateva luni si am facut un proces pentru deciderea datii de extradare, dar aici la curtea de apel miau dat drumul au zis cat timp stau in italia sunt liber, deoarece organele competente din Romania nu au adus la dosar probe ca in timpul savarsirii a infractiunii aveam descernamantul. Zilele trecute am fost la consulatul Roman aici in Italia pentru ami face pasaportul cu domiciliul in Italia (CRDS) si doamna consul a chemat politia de aici pt ca rezulta ca sunt cautat de interpol, dar politia ma cautat in programul lor Shenghen si miau dat drumul..deoarece in Italia sunt liber pe durata sederii mele...Ceeea ce ma intereseaza, este cand scade aceasta pedeapsa, se pune in consideratie ca la data savarsirii a infractiunii eream minor?
Prescriptia executarii pedepsei se poate intrerupe si apoi incepe sa curga un nou termen de prescriptie.
Ar trebui sa apelati la avocat pentru a se informa pe baza actelor dosarului ca sa primiti un raspuns exact.
Trebuie verificat daca termenul de prescriptie a fost intrerupt si in ce moment.
Pedepsa talharie
relit
Este vorba de o prietena a mea, in 2005 a fost in Italia, a lucrat ca bona. Femeia pentru care lucra, romanca, se ocupa de lucruri nu prea ortodoxe dar a aflat ... (vezi toată discuția)