avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul minim brut
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul minim brut

Buna ziua,
Salariul minim brut se va modifica incepand cu 01.11.18?
Care va fi valorea acestuia
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:50, 28 Octombrie 2018
Nu este adoptat inca un act normativ in acest sens ... este prematur sa vorbim despre valoarea salariului minim de la 01.11.2018 fara a sti excat ce s-a decis in acest sens.

Zvonuri :
1. Creşterea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată la nivelul de 2080 lei/lună, începând cu 1 noiembrie 2018.

2.Introducerea unui salariu de bază minim brut pe ţară garantat în plată la nivelul de 2350 lei/lună pentru angajaţii pe posturi pentru care sunt necesare studii superioare conform Clasificării Ocupaţiilor din România (COR), începând cu 1 noiembrie 2018.

3.Creşterea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată la nivelul de 2350 lei/lună pentru angajaţii cu 15 ani vechime, începând cu 1 noiembrie 2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare salariati cu studii postliceale cristinachebac cristinachebac Caror categorii de salariati li se maresc sal .la 2350 lei....cei cu studii postliceale beneficiaza ? (vezi toată discuția)
Salarizare personal cu studii superioare Monickacringus Monickacringus Un asistent medical cu postliceala poate beneficia de spor de studii superioare daca a absolvit si o facultate, dar in alt domeniu (ex-economic)? Intreb ... (vezi toată discuția)
Indemnizație doctorat 2019 robert_ianos robert_ianos Care va fi cuantumul indemnizației de doctorat in anul 2019 având în vedere majorarea salariului minim pe economie (2080) și introducerea salariului minim ... (vezi toată discuția)