Va rog sa ma ajutati cu o nelamurire. Intreb pentru o persoana care are un proces si, pentru ca nu are bani de avocat, si-a facut singura intampinarea si a si depus-o. Acum se gandeste ca a facut poate unele greseli si ca ar fi loc de completari. Dupa depunere intampinare, se mai poate reveni asupra ei, pentru a propune ca anumite exceptii si aparari sa nu fie luate in considerare si a propune altele? Sau pentru a propune erate, diverse modificari, completari, corectari? Daca se pot face astfel de demersuri, care este forma juridica recomandata? Cum poate fi intitulata si structurata, ca Note scrise? Exista alt document posibil, Completare/revizuire intampinare?
Buna ziua,
Daca este in termenul legal de 25 de zile poate reveni adaugand o completare la intampinare.
Daca este dupa acest termen poate depune inscrisul sub denumirea de note de sedinta.
Multumesc pentru raspuns, am procedat ca atare.
Se pot depune Note scrise si in cazul in care este vorba de amanarea pronuntarii? Concluziile scrise, am citit ca trebuie depuse de reclamant sau la solicitarea instantei. Ca parte parata, de la instanta nu am primit nici o solicitare de concluzii si nici de la reclamant vreun exemplar de astfel de concluzii, pentru care sa formulez o riposta. Si, oricum, chiar daca as fi avut dreptul sa depun Concluzii scrise, daca acestea trebuie comunicate si reclamantului, nu imi doresc sa mai am vreo comunicare cu partea adversa.
Ca parte parata, daca nu pot depune Concluzii scrise, pot depune Note scrise (sa le numesc astfel) cu rol concluziv, intr-un exemplar pentru instanta, cu cinci zile inainte de termenul fixat pentru pronuntare? Daca nu, asta este, sper ca amanarea este de bun augur pentru mine si fara aceste documente.
Multumesc anticipat pentru raspunsul solicitat.