avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Concubin al sorei mele demoleaza fara acordul unuia ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Concubin al sorei mele demoleaza fara acordul unuia dintre proprietari

Concubinul sorei mele nu are muatie la noi in imobil si demoleaza si reconstruieste pe vechea vatra unde a demolat fara acordul meu.
Ce pot face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Mihai Cristudor , utilizator 15:43, 28 Octombrie 2018
Buna ziua,
Dar exista acordul surorii?
Ati dezbatut succesiunea?

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Dar exista acordul surorii?
Ati dezbatut succesiunea?

Am
Am dezbatut succesiunea,suntem trei persoane,eu,mama noastra si sora.
Fiecare avem cate o treime din toata averea.
Nu am iesit din indiviziune...
Tot ce face acest concubin are sustinerea mamei si sorei.
Eu nu sunt de acord cu ce se intampla deoarece sistematic imi ia din materialele stranse de mine si le foloseste fara acordul meu.

Mihai Cristudor a scris:

Am dezbatut succesiunea,suntem trei persoane,eu,mama noastra si sora.
Fiecare avem cate o treime din toata averea.
Nu am iesit din indiviziune...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. va rog respectuos sa ma indrumati in urmatoarea problema: ... simamarius69 simamarius69 Buna ziua. Va rog respectuos sa ma indrumati in urmatoarea problema: Locuiesc la tara in casa bunicilor mei din partea tatalui impreuna cu mama,o sora mai ... (vezi toată discuția)
Litigiu Mihai Cristudor Mihai Cristudor Buna seara,sunt Mihai,48 ani locuiesc cu mama,sora mea 44ani si concubinul sorei mele 37ani. Am si eu o problema mai veche,dateaza de 8 ani,de cand sora mea a ... (vezi toată discuția)
Concubinaj care creează probleme Mihai Cristudor Mihai Cristudor Buna seara,sunt Mihai. Va rog respectuos sa ma îndrumați cum pot proceda legal in urmatoarea situație: Locuiesc la casa la tara împreună cu sora ... (vezi toată discuția)