Buna seara. De curând fratele meu a decedat în Italia in urma unui accident rutier, mai exact el era cu bicicleta si a fost lovit de un autoturism care mergea cu 100km la ora. A murit după 2 zile in spital. Ulterior eu si familia mea am inceput sa fim bombardati de tot felul de asociații care au vrut sa ne ajute cu bani si sa ne spuna ca ne pot reprezenta in procesul penal cu asigurarea pentru a obține maximul de despăgubiri pentru fiecare membru de familie. Nu mare mi-a fost mirarea sa aflu ca foarte multe din aceste asociații sunt puse pe șărlătănii. Acum am gasit, printr-o sursă intermediară, un avocat din Italia care pare a fi ok însă ni s-a adus un contract de mandat prin care semnam cu o anumita societate cu care el colaborează si nu direct cu el. La acest contract este atașată si o imputernicire in cadrul careia sunt incluse o groaza de articole din codul de procedura penala pe care sincer nici nu le intelegem. Ce părere aveți? E ok sa semnam cu o firmă intermediară și nu direct cu avocatul?