avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zilieri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zilieri

Pensionarii cu gradul 3 de invaliditate pot lucra ca zilieri? Este o conditionare la numarul de ore lucrate ca zilier? Avem o doamna care nu ne-a spus ca are grad 3 de invaliditate, ea a crezut ca nu este important in cazul lucrului ca zilier. Noi acum am aflat, a fost inregistrata cu 8 ore de lucru in registrul zilierilor. Isi poate pierde pensia? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:02, 29 Octombrie 2018
Legea prevede ca poate lucra maxim 4 ore/zi.

Ar fi bine sa intebati și la Casa de Peneuitat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie grad de invaliditate iii lia19 lia19 O persoana ,pensionar cu gradul III de invalidiatate,care este angajata momentan in institutie cu contract de prestari de servicii,poate fii incadrata cu ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie de invaliditate mihaela.ion mihaela.ion Buna ziua, Eu am dosar de pensie de invaliditate grad 3 din 2013, având voie sa lucrez maxim 4 ore pe zi. In 2020 am solicitat sistarea plății ... (vezi toată discuția)
Debit pensie de invaliditate NICU GITAN NICU GITAN Daca o persoana ,pensionar gradul III,lucreaza la o unitate 4 ore ,iar in paralel o alta societate comerciala ii plateste,din proprie initiativa CAS care ar ... (vezi toată discuția)