avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare imobil, amenzi în debit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare imobil, amenzi în debit

Buna ziua, mama mea doreste sa vanda o garsoniera ( propietate personala) , eu am adresa din buletin acolo, insa nu mai locuiesc de cativa ani in aceea garsoniera dar la ultima verificare la taxe si impozite imi apare ca am cateva amenzi neplatite ( rutiere) as dori sa stiu daca aceste amenzi se includ in impozitul garsonierei si daca vor trebui platite ca sa poata vanda garsoniera.
Cel mai recent răspuns: Ionut_Gabriel , utilizator 10:00, 29 Octombrie 2018
da este nevoie sa fie achitate deoarece nu vi se elibereaza certificatul fiscal;
puteti merge sa intrebati la oricare sectie de plata a impozitelor!
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare documente gnr gnr am si eu o nelamurire daca stie cineva...cand vinzi o masina iti trebuie de la primarie neinceperea urmarii penale fara de care nu o poti inscrie masina...daca ... (vezi toată discuția)
Moștenire de drept radu811 radu811 Bună ziua...Acum două luni de zile a murit mama mea, la acel moment mă aflam în detenție și am fost liberat condiționat în aceiași zi premergătoare ... (vezi toată discuția)
Copropietar Sileni Sileni Buna ziua ,mama mea are o garsoniera si vrea sa ma treaca in contractul de vanzare cumparare,,cum se procdeaza si under se trebuii sa mergem,si cat se costa ... (vezi toată discuția)