avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prelungire preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prelungire preaviz

Va rog sa-mi spuneti daca in perioada de preaviz pot sa-mi iau concediu medical si daca aceasta perioada se prelungeste cu durata concediului medical.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 12:52, 12 Noiembrie 2009
Afirmativ..... daca intrati in concediu medical perioada de preaviz se suspenda pe toata durata concediului medical.
Codul Muncii-Art. 73. - (1) Persoanele concediate în temeiul art. 61 lit. c) şi d), al art. 65 şi 66 beneficiază de dreptul la un preaviz
3) În situaţia în care în perioada de preaviz contractul individual de muncă este suspendat, termenul de preaviz va fi suspendat corespunzător
Art. 50. - Contractul individual de muncă se suspendă de drept în următoarele situaţii:
a) concediu de maternitate;
b) concediu pentru incapacitate temporară de muncă;
c) carantină;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical in preaviz ContSters212422 ContSters212422 buna ziua. am urmatoarea situatie: o angajata aflata pe preavizul a avut un accident si e pe concediu med.se prelungeste preavizul cu concediul medical? (vezi toată discuția)
Concediu medical in perioada preavizului CRAPISTUL CRAPISTUL Sunt angajat al unei firme de paza si sunt in perioada preavizului mai avand din preaviz pana la data de 01.03.2016. Intre timp m am inbolnavit si incepand cu ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in perioada de preaviz adriana2608 adriana2608 Daca un angajat intra in concediu medical in perioada de preaviz, se prelungeste preavizul cu cate zile de concediu medical are ? Primeste salariu in aceste ... (vezi toată discuția)