avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietate privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietate privata

Buna ziua.
Detin un imobil si am vecini pe socrii mei care au locuit cu noi iar un urma unor neintelegeri s-au mutat,acestia devenind vecinii nostri.
Nou suntem plecati din tara si am inchiriat casa.
Socrii nostri au intrat pe proprietatea noastra si au distrus gardul ce delimita cele doua proprietati,acestia fiind surprinsi de catre chiriasi fix in timpul faptei. Am anuntat politia,am facut plangere si surpriza,politia a dispus neinceperea urmaririi penale pe motivul ca fapta nu a fost produsa cu intentie deoarece socrul le spusese ca acel gard nu ar fi fost amplasat corect.
Mai mult de atat,in urma acestui fapt,chiriasii au solicitat rezilierea contractului de chirie deoarece nu se simteau in siguranta.
Peste cateva luni,ne_am intors acasa,si nu am putut intra in curte deoarece socrii blocasera poarta pe dinauntru. Mai mult de atat,am gasit anexele imobilului folosite,animale si.diverse lucruri inauntru. Butelia de gaze si centrala termica demontate. Am.facut din nou plangere la politie si surpriza ,s-a dispus iar neinceperea urmaririi penale deoarece fapta nu reprezinta interes public. Nu imi vine sa cred ce se intampla,practic oamenii acestia nu au primit nici macar amenda.
Va cer parerea dumneavoastra,ptr ca ma consider neindreptatita.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Plangere la politie, se poate? euthea euthea speta este urmatoarea: [b]1[/b].vecinul a distrus o parte din gardul care delimita proprietatile, [b]2[/b].copacii lui au crengile pe casa mea(sunt plantati ... (vezi toată discuția)
Probleme gard vecin cristi200846 cristi200846 De citva timp am probleme cu un vecin , de fapt de cind s-a intors din puscarie (18 ani-omor ) ne face numai probleme.Intr-o zi am vazut ca demonta un gard de ... (vezi toată discuția)
Tulburare posesie jack electro jack electro Buna ziua! Am cumparat o casa intr-un oras de munte. In actul de vanzare-cumparare si in actul de cadastru se specifica faptul ca terenul impreuna cu casa este ... (vezi toată discuția)