avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Decizia de impunere pentru 2017
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Decizia de impunere pentru 2017

Buna ziua, a primit careva dintre voi care are PFA decizia de impunere pt. anul trecut?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cass - pfa fara un alt loc de munca earlysunset earlysunset Buna ziua, Detin un PFA de anul trecut si am platit toate contributiile din deciziile de impunere de pana acum (impozit pe venit si 5,5% din venit CASS). ... (vezi toată discuția)
Pfa imobiliare, ce si cum trebuie platit? qdiavolo qdiavolo Buna seara, De cateva zile ma tot interesez in stanga si-n dreapta ce trebuie sa fac o data cu noile legi. Am un PFA infiintat in iulie 2010, in domeniul ... (vezi toată discuția)
Plata cass pentru pfa fara decizie impunere ciprianism ciprianism Buna ziua, imi poate spune si mie cineva cum se achita CASS pentru PFA in system real pentru profitul pe anul trecut daca am primit pe anul trecut doar ... (vezi toată discuția)