avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Garantie contracte locatiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Garantie contracte locatiune

Buna ziua,

Exista vreo prevedere in Codul Fiscal sau Codul Civil care sa prevada faptul ca locatorul nu are voie sa retina garantia pentru motive de distrugere a spatiului inchiriat?

Multumesc

Adela

Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2018
adela.nicolae, utilizator
Cel mai recent răspuns: adela.nicolae , utilizator 14:35, 29 Octombrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare prevederi contract inchiriere de catre proprietar ariana03 ariana03 buna ziua as dori sa supun atentiei d-voastra urmatoarea situatie: am inchiriat un spatiu comercial si la data de 1 aprilie mi-a expirat contractul. In data ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere reziliat. subinchiriere reziliat automat? mihaigiu mihaigiu Daca un contract de inchiriere unui spatiu este reziliat in automatic si contractul de reziliere este reziliat? Daca da, care este Legea sau articului din Cod ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere imobil Rapa Geanina Rapa Geanina De 8 luni stau in chirie cu prietenul meu intr-un apartament. Proprietara ne-a anuntat ca in luna iulie va veni un nepot de-al dumneaiei sa stea 2 saptamani la ... (vezi toată discuția)