avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acord vecini
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acord vecini

Buna ziua,

pentru activitati de Airbnb si Cowork este nevoie de acordul vecinilor/asociatiei de locatari?

multumesc,
Cel mai recent răspuns: raul_stef , utilizator 12:02, 30 Octombrie 2018
inteleg ca nici pentru Cowork, corect?
Daca Cowork implica modificarea destinatiei apartamentului (spatiu de lucru, birou), atunci se schimba destinatia apartamentului si pt asta aveti nevoie de acordul vecinilor directi si al asociatiei plus notificarea autoritatilor locale etc.
Din ce stiu eu ca inseamna Cowork (adica schimbarea destinatiei), trebuie sa va hotarati la unul dintre ele, ori Airbnb ori Cowork, nu merge sa tot schimbati destinatia apartamentului dupa cum gasiti clienti.
Nu, este vorba despre spatii diferite. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul vecinilor sală jocuri de noroc Iesan Vasile Iesan Vasile Bună ziua, Recent la parterul blocului sa deschis o sală de jocuri de noroc (păcănele). Sunt vecini direct (perete comun) cu acest spațiu, zgomotul ... (vezi toată discuția)
Vecinul refuza sa-si dea acordul pt infiintare cabinet avocatura fldan fldan Ce pot sa fac in situatia in care un vecin refuza sa-si dea acordul pentru ca sa-mi infiintez cabinetul de avocatura in apartamentul proprietatea mea ? (vezi toată discuția)
Acordul proprietarilor pentru un restaurant la partier Jvs81 Jvs81 Buna.In vedere deschiderii unei pizzerii pentru a obține autorizație de la primărie mi sa cerut sa aduc acordul proprietarilor din acel bloc... Acum ... (vezi toată discuția)