avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Punere in aplicare sentinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Punere in aplicare sentinta

Buna ziua!
Cumnatului meu i s-a admis cererea de liberare conditionata in data de 22.10.2018. Pe portaluri nu apare cum ca Procurorul ar fi facut contestatie. In acest caz, si doar in acest caz, cand va fi eliberat cumnatul meu?
Mai mult, cum aflam? I se comunica lui in penitenciar si ne anunta el la telefon? Aflam de pe portal? (ceea ce nu cred) Afla avocatul si ne comunica?
Astept raspuns la ambele intrebari si va multumesc aniticipat!
Cel mai recent răspuns: dorugradeanu , utilizator 18:31, 29 Octombrie 2018
Precizare: m-am grabit si am scris gresit. Apare cum ca procurorul NU ar fi facut contestatie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare conditionata mondypink mondypink buna,imi poate spune cineva unde pot vedea cand s-a stabilit data de eliberare conditionata pentru un detinut? Multumesc (vezi toată discuția)
Cerere eliberare conditionata - termenul la care se poate cere mayra2013 mayra2013 buna ziua.tatal meu a fost condamnat pt furt calf la 1an si6 luni.a executat 1an si a fost eliberat.pe timpul detentie ia venit un alt dosar pt furt calf facut ... (vezi toată discuția)
Termen de judecata melinaR melinaR buna ziua am o intrebare am cautat pe portalul judecatoriei unde nepotul meu executa pedeapsa si am vazut un termen de judecata pe 11.05.2015 pe acelas dosar ... (vezi toată discuția)