avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... buna seara
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

buna seara

sam o firma din 2009 si tribunalul a dizolvat o anul trecut iar in alta din 2011 sunt asociat si cred ca sia ia este dizolvata nu stiu sigur . acum as mai putea sa mai fiu asociat intr o alta noua?, multumesc
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 09:12, 9 Noiembrie 2018
Daca nu v-a fost interzis dreptul de a detine participatii la societati printr-o sentinta penala, puteti.
Multumesc pentru raspuns...problema e ca e trecut in cazierul fiscal, si astfel ma impiedic la Registrul Comertului de acest fapt.Cum ar trebui sa procedez?
Pentru un raspuns corect ar trebui vazut exact ce scrie in cazierul fiscal.

Daca il aveti, postati exact textul.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate aflata in lichidare pentru nedepunere bilant Altheea Altheea Asociatul descopera ca societatea se afla in lichidare pentrui nedepunere bilant pe anul 2007, desi s-au depus bilanturile pentru 2008 si 2009. Ce se poate ... (vezi toată discuția)
Societate in dizolvare Mariana2008 Mariana2008 Societatea se afla in dizolvare din 2009. Mai are de platit dobanzi la administratia financiara. Activitatea se desfasura intr-o constructie trecuta in ... (vezi toată discuția)
Ce pot face in acest caz ? sambotin_bogdan_s sambotin_bogdan_s Subiect: Legea 75/2001, modificari/reglemetari legea 24/2011 Buna ziua, Am o firma infiintanta in anul 2004 care a functionat pana in anul 2008. In anul ... (vezi toată discuția)