avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot sa dezbat succesiunea dupa sot?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot sa dezbat succesiunea dupa sot?

Buna.As dori sa dezbat succesiunea dupa sotul meu . In urma mortii sotului meu mi-a lasat testament prin care se mentioneaza ca mostenesc toate bunurile mobile si imobile. Am certificat de calitate de mostenitor. Mostenirea lasata este o casa cu anexe si teren 1400 mp bunicul sau este proprietarul de pe Cartea Funciara.
Casa este construita de el si anexele. Casa batraneasca fiind demolata . In casa locuieste un frate cu handicap. Mai sunt 3 surori .
Intrebarea mea este pe cine sa chem in judecata si cum sa procedez. Multumesc
Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2018
DIX, utilizator
Cel mai recent răspuns: DIX , utilizator 14:09, 30 Octombrie 2018
va duceti la notar, nu la instanta.
Multumesc. La notar imi cere toate actele de stare civila. Numai prin instanta cred ca se poate. Casa a fost construota de sotul meu iar la masa succesorala vor sa se imparta intre toti. Normal numai terenul se imparte intee toti.

romibaro a scris:

va duceti la notar, nu la instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire lumifatu lumifatu Buna ziua, Situatia ar fi urmatoarea: Cei doi bunici paterni ai sotului meu au avut o casa batraneasca pe un teren de 250 mp, in Bucuresti. In 1975, ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate - partaj judiciar aurelsmeu aurelsmeu Buna seara, Indraznesc sa va supun atentiei un caz de partaj judiciar care se tot amana de la o luna la alta si care nu-l pot intelege deoarece nu am ... (vezi toată discuția)