avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONVENTIE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONVENTIE

Buna. In urma incheierii unei conventii(promisiune de vanzare-cumparare )am obtinut un teren in suprafata de 1500 de mp intravilan urmand sa perfectez vanzarea cumpararea. Terenul mi-a fost vandut de o persoana care a obtinut acest teren pe Legea 18/1991 . Acest teren intravilan face parte dintr-un lot de 320 .000 mp proprietar Statul Roman, proprietate privata. Promitentul vanzator nu doreste sa incheie contractul cum pot sa procedez sa intru in posesia terenului.
Cel mai recent răspuns: , 20:39, 29 Octombrie 2018
Buna seara,
Actiune in instanta prin care veti obtine hotarare judecatoreasca ce va tine loc de contract de vanzare-cumparare.

DIX a scris:

Buna. In urma incheierii unei conventii(promisiune de vanzare-cumparare )am obtinut un teren in suprafata de 1500 de mp intravilan urmand sa perfectez vanzarea cumpararea. Terenul mi-a fost vandut de o persoana care a obtinut acest teren pe Legea 18/1991 . Acest teren intravilan face parte dintr-un lot de 320 .000 mp proprietar Statul Roman, proprietate privata. Promitentul vanzator nu doreste sa incheie contractul cum pot sa procedez sa intru in posesia terenului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt posibilitatile legale ale promitentului cumparator in urmatoarea speta? cinevasuspect cinevasuspect Prin antecontractul de vanzare cumparare incheiat la data de 23.02.2008 X in calitate de promitent vanzator s-a obligat sa transmita lui B in calitate de ... (vezi toată discuția)
Care e diferenta? molita molita care e diferenta intre un act sub semnatura privata si un anecontract de vanz-cump? (vezi toată discuția)
Promisiune bilaterala de vanzare cumparare idadovici idadovici intrebarea este daca este un contract bun si pt cumparator care da totusi un alt pret care nu este trecut si care nu are nici o clauza in acest ... (vezi toată discuția)