avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Diploma licenta
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Diploma licenta

La concurs de dosare, eu terminand Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport iar colegul reconversie profesionala la Galati cu doi litri de pruna, pot contesta diploma?!
Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2018
Rimesq, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 30 Octombrie 2018
Nu aveti cum sa contestati diploma dvs ... daca dosarul dvs va fi respins, atunci aveti dreptul sa depuneti contestatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de absolvire alinaleu70 alinaleu70 Buna ziua. Va rog daca poate cineva sa-mi raspunda la urmatoarea intrebare: unei persoane,absolvente a Academiei Nationale de Educatie Fizica si ... (vezi toată discuția)
Respingere dosar concurs sosobi sosobi buna ziua, va deranjez cu urmatoarea problema: -mi-am depus dosarul pentru participarea la un concurs de angajare pentru un post de Sef Serviciu ... (vezi toată discuția)
Asistent medical generalist studii superioare c_mar c_mar Recent am depus dosarul pt un concurs la spital de stat, mi s-a spus că va fi respins pe motiv ca posturile prevazute sunt doar pt absolvenții scolii ... (vezi toată discuția)