avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract munca perioada determinata personal ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract munca perioada determinata personal contractual la institutie publica

Dupa expirarea CIM cu durata determinata de 36 luni pentru pensionar limita varsta angajat prin concurs pe post vacant la inst.publica,cum se poate prelungi contractul de munca si pe ce perioada?Contractul expira la 09.01.2019.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:55, 30 Octombrie 2018
Prin concurs,/examen se mai poate angaja acea persoana.

Postul poate fi pe durata nedeterminata /determinata.... in situatia in care , la concursul/examenul organizat a fost declarata admis aceeasi persoana care a mai avut raport de munca cu institutia publica respectiva, c.i.m. pe durata determinata nu poate fi incheiat decat pe maxim 12 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungirea unui contract individual de munca este echivalent cu angajarea? eduardvl eduardvl Se da urmatoarea speta: Salariat contractual, angajat intr-o institutie bugetara, cu Contract Individual de Munca (CIM) pe perioada determinata. Salariatul ... (vezi toată discuția)
Prelungire/concurs cim ami ami ami ami bună ziua, în conformitate cu prevederile legale actuale, un cim (pensionar)/instituție publică care expira după 36 luni, mai poate fi prelungit? se ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionar aurora59 aurora59 Buna ziua Intr-o institutie publica ( scoala) s-a vacantat un post prin iesire la pensie. Am scos postul la concurs. S-a inscris doar un pensionar ( de fapt ... (vezi toată discuția)