avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Impozit forfetar
Discuție deschisă în Executare silită

Impozit forfetar

Daca pentru anii 2009 si 2010 s-a calculat impozitul forfetar obligatoriu la acea data se mai poate obliga administratorul firmei la plata acesteia ? Firma nu mai are activitate din 2010 , iar notificarea cu datoria a primit-o administratorul in luna august 2018.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:15, 3 Noiembrie 2018
Probabil ca s-au mai emis si alte notificari intre timp, din 2009 si pana in 2018, si probabil ca exista un dosar vechi pe rol care nu s-a prescris. Incercati o contestatie (insa, fara prea mari sanse).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate srl pentru care s-a primit termen de judecata la onrcb 20 mai 2010! alina72 alina72 Buna ziua, am depus astazi la ONRCB cerere de suspendare temporara a activitatii firmei.Termenul de judecata este de 20 mai 2010! Intrucat firma numai are ... (vezi toată discuția)
Poprire qwerta qwerta Buna ziua,va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema.Un pesionar se trezeste cu retinere din pensie fara notificare prealabila de la casa de pensii si afla ... (vezi toată discuția)
Impozit venit microintreprindere si stingere creante prin cesiune/vanzare auto tigros tigros Am o microintreprindere pe care intentionez sa o inghet pentru ca mi se pare aiurea sa platesc impozit forfetar aiurea pentru o activitate comerciala ... (vezi toată discuția)