avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Taxe judecătorești
Discuție deschisă în Executare silită

Taxe judecătorești

Bună seara!
S a demarat executarea silita pe un dosar x pentru neachitarea unui credit.
Este normal ca după penalizări și dobânzii exorbitante, prevazute în contract bineînțeles, sa se adauge și taxe de judecata în valoare de 1450 pentru o suma finala de 3000?
Mentionez ca hotărârea judecătorească de executare a fost emisa pentru suma de 3000
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:38, 30 Octombrie 2018
Cheltuielile de judecata se stabilesc printr-o hotarare judecatoreasca,dvs va referiti probabil la cheltuielile de executare.Executorul stabileste cuantumul pt a se incadra intr-un barem aprobat de ministerul justitiei deci sunteti bun e plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia,hotararea si penalizarile poienita poienita Am fost dat in judecata pt. neplata cheltuielilor(restante) , pentru perioada iulie 2009- aprilie 2010, si s-a obtinut o hotarare judecatoreasca si executare ... (vezi toată discuția)
Executate silita a primariei bucuresti pe obligatia de a face legea 10/2001 sorinci sorinci Buna ziua, Am o hotarire definitiva a CAB prin care Primaria Bucuresti trebuie sa emita Dispozitie pe Legea 10/2001 (imobilele nationalizate). Primaria nu a ... (vezi toată discuția)
Executare silita Gabrya Gabrya Am in executare de la o persoana fizica sima de 3000 ron. Ulterior, aceasta intra in executare pentru cheltuieli de judecata de 1000 ron. Se adauga cheltuieli ... (vezi toată discuția)