avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executate silita a Primariei Bucuresti pe obligatia de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executate silita a Primariei Bucuresti pe obligatia de a face Legea 10/2001

Buna ziua,

Am o hotarire definitiva a CAB prin care Primaria Bucuresti trebuie sa emita Dispozitie pe Legea 10/2001 (imobilele nationalizate). Primaria nu a emis nici astazi, la peste 2 ani, Dispozitia, fapt pentru care am demarat executarea silita pe obligatia de a face. Instanta a stabilit in luna Iunie 2021 ca Primaria sa imi plateasca penalizari de 200 lei pe fiecare zi de intarziere pina la emiterea Dispozitiei. Am inteles de la executorul judecatoresc ca in aceasta faza eu trebuie sa depun o "cerere de fixare a cuantumului penalizarilor", ca instanta sa deschida un nou dosar si sa calculeze, adica sa faca o inmultire cite zile au trecut si sa inmulteasca cu 200, apoi sa stabileasca suma X ce trebuie platita de Primarie. Intrebarea mea este: daca dupa ce se stabileste suma, Primaria tot nu emite dispozitia, pot apoi cere sa se fixeze din nou noua suma de penalizari, a doua oara? Sau e mai bine sa astept pina ce Primaria, intr-un tarziu va emite Dispozitia si atunci sa cer fixarea o singura data a sumei? Spre exemplu, daca Primaria emite de abia in Iunie 2022, va fi 365x200 lei...

P.S Am incercat sa incadrez intrebarea la forumul de Drept civil, Mosteniri- dar nu stiu de ce, site-ul o publica mereu la Asociatii de proprietari ?!?!
Ultima modificare: Marți, 16 Noiembrie 2021
sorinci, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:16, 16 Noiembrie 2021
, a doua oara?

da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizari pe zi de intarziere primaria bucuresti pentru obligatia de a face sorinci sorinci In anul 2018 Curtea de Apel Bucuresti da o hotarire definitiva prin care obliga Primaria Mun. Bucuresti (P.M.B) sa emita dispozitie de primar prin care sa ... (vezi toată discuția)
Plingere penala la administrator asociatie silviu35 silviu35 ADMINISTRATORUL de la asociatie la rubrica penalizari luna MAI a bagat 44,76 lei,iar luna iunie suma de 144,8 lei in anul 2011. IN luna august 2011 ia-m facut ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica cu activitate independenta neplatitoare de tva kerekeshermina kerekeshermina Pentru serviciile prestate am emis facturi care nu mi-au fost achitate de mai mult de 5 luni,deci nu am putut emite chitanta aferenta acestor ... (vezi toată discuția)