avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract imprumut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract imprumut

Buna ziua , am o intrebare in legatura cu un contract de imprumut.
Deci ideea e urmatoarea , am imprumutat de la o persoana suma de 19000 de euro prin contract notarial cu termen pana in luna iulie anul acesta. Acum ideea e ca eu i-am depus in cont suma de bani in lei prin luna iunie suma care nu este chiar 19000 de euro ci cu 300 de euro mai putin , nu am calculat bine . am scris la detalii achitare imprumut conform contractului de imprumut. , eu am chitanta . Dar ideea e ca eu nu mai dau de aceea persoana si nu am "rupt" acel contract . Poate sa ma dea in judeacata cum ca nu i-am achitat datoria?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:20, 8 Noiembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
si daca nu a fost achitata integral , ma da in judecata pentru suma ce a mai ramas nu ? daca depun acum in cont si restul de bani este totul in regula ? chiar daca a trecut ceva timp de cand s-a incheiat contractul ?
Inca ceva , pe contract scrie ca trebuie restituita suma in aceeasi moneda . eu am omis chestia asta si am achitat in lei nu in euro , este vre-o problema?
un raspuns , se poate ?
~ Conținut șters la cerere ~
Nu e nici o problema,nu exista notiunea de rupt contractul .Eventual puteti fi obligat la plata celor 300 e sau a unei diferente de curs valutar.Acum nu se intelege va bucurati la 300 e sau care e problema,achitati si cei 300 si gata dacadaca vreti rezolvati elegant.

Alte discuții în legătură

Rambursare cost excursii neefectuate OctaviaMaria OctaviaMaria Rambursarea banilor achitati la firma de turism pentru excursii care nu s-au efectuat din vina firmei se face la cursul de schimb de la data cand s-a efectuat ... (vezi toată discuția)
Se poate face la notar act cum ca ii dai bani cuiva? dar nu e ... AlinaMaria23 AlinaMaria23 Se poate face la notar act cum ca ii dai bani cuiva? Dar nu e vb de imprumut. Vreau sa ii dau fratelui meu o suma pt apartament si face pe numele lui credit pt ... (vezi toată discuția)
Rambursarea la banca a creditului ipotecar martin2 martin2 pe scurt..am facut un imprumut in franci elvetieni..la acea data era rata 340 ron, acum a crescut la 820 ron..venitul meu pe toata familia (3 persoane) este ... (vezi toată discuția)