avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citat ca martor intr-un dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citat ca martor intr-un dosar penal

Buna,
Am fost de curand citat ca martor intr-un dosar in care se efectueaza cercetari cu privire la savarsirea infractiunii de efectuare de operatiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.
Ce as dori sa ma lamuresc...e ceva grav?
Si inca un lucru... daca declar acolo ca am consumat cu mult timp in urma,ce as putea patii?Ce ma sfatuiti? Va multumesc mult.
Ultima modificare: Marți, 30 Octombrie 2018
putucaioan, utilizator
Cel mai recent răspuns: putucaioan , utilizator 19:33, 31 Octombrie 2018
Va multumesc mult ! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie ca martor privind trafic de droguri alexszikili alexszikili Buna ziua.am primit azi o citatie in care sunt chemat la B.C.C.O,in calitate de MARTOR in cauza privind trafic de droguri si efectuare de operatiuni cu produse ... (vezi toată discuția)
Daca am fost citat in calitate de faptuitor, a fost pusa in miscare actiunea penala impotriva mea? eusaisapte eusaisapte Am fost citat in calitate de faptuitor intr-un dosar, fara a se preciza toate cele prevazute de art. 285 b)e)f)g) (2) din CPP, motiv pentru care nu stiu ce ... (vezi toată discuția)
Citatie diicot Alexandrumolnar Alexandrumolnar Buna, am primit o citatie de la DIICOT in care sunt chemat ca martor pentru un dosar, nu inteleg exact de pe citatie dar trebuie sa ma prezint cu avocat? Si ... (vezi toată discuția)