avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament cu Legea 112
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament cu Legea 112

Buna ziua! Eu si sotul meu vrem sa cumparam un apartament care a fost achizitionat cu Legea 112. Exista riscul ca acesta sa fie revendicat si sa ramanem fara apartament??? Din cate am citit pe internet am vazut ca exista acest risc (si chiar nu ne permitem sa ni-l asumam). Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi??????
Multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 17:33, 12 Noiembrie 2009
Buna ziua,

nu cumparati acel apartament !!!
legislatia in domeniu s-a modificat de atatea ori incat nici instantele nu mai stiu ce sa faca in aceste litigii;
mai mult, dupa ce a fost o intreaga nebunie cu notificarile trimise catre Primarii si alte institutii, cu fondul proprietatea, casele nationalizate, in multe situatii au fost restituite fostilor proprietari;
asadar, exista un risc major de a pierde casa, cata vreme legislatia noastra este instabila iar hotararile judectoresti sunt contradictorii; este un domeniu impredictibil...mai bine stati deoparte.

Avocat Boncu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament - legea 112 xxandra xxandra Buna, am gasit anumite anunturi de vanzare a unor apartamente in care se specifica -Legea 112, fara revendicare. As vrea sa stiu ce riscuri apar la cumpararea ... (vezi toată discuția)
Cumpar dar nu pot wirtej wirtej am in fata un extras de CF care la sarcini nu are mentionat nimic(o parte dintrun imobil, un ap.).notarul cere contractul de vinzare si observa ca imobilul a ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil cu notificare legea 10/2001 Artigas Artigas Va salut, Poate fi vandut un imobil in legatura cu care fostul proprietar a depus o notificare la PMB pe Legea 10/2001 acum 10 ani ? Acesta nu a completat ... (vezi toată discuția)