avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Teren neintabulat
Discuție deschisă în Executare silită

Teren neintabulat

Bună seara. Se poate face executarea silită dacă singurul bun este un teren neintabulat? Există un termen, de la dobândirea lui, in care trebuie facută intabularea?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:17, 31 Octombrie 2018
Da, se poate face executare silita, chiar daca bunul nu este intabulat.
Intabularea va fi necesara atunci cand veti dori sa vindeti bunul, altfel nu este nicio graba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista obligatia ca un teren sa fie inscris in cartea funciara, sa-i fac cadastrul si intabularea intr-un anumit termen de la dobandire? elenagabi elenagabi Va adresez rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema. Tatalui meu i s-a retrocedat, prin Legea nr. 18/1991, o suprafata de padure, pentru ... (vezi toată discuția)
Lntabularea dreptului de proprietate dobandit prin mostenire carmenmadgearu carmenmadgearu Am obtinut un certificat de mostenitor cu partaj succesoral, iar notarul care a derulat procedura mi-a spus ca nu poate cere intabularea dreptului meu de ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa autorizatie constructie expirata ile@n@ ile@n@ Buna ziua Va rog sa-mi spuneti ce variante am sa cumpar o casa neintabulata ,cu autorizatie de constructie expirata .Exista vreo varianta legala,ca sa o pot ... (vezi toată discuția)