avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Case de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Case de marcat

Bună ziua, ce se intâmplă dacă firmele care se ocupă de case de marcat nu au suficiente de vânzare până la 1.11.2018?
Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: isabella2018 , utilizator 18:30, 1 Noiembrie 2018
Faceti comanda, dati un avans pentru care va da factura si se cosidera ca sunteti in regula pana va vine noua casa de marcat.
Multumesc!
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura fiscala cu bonul de casa tine loc de contract? Tadrian82 Tadrian82 Buna ziua, m am lovit de o situatie si nu stiu cum sa procedez: Am comandat mobila de la o firma am dat un avans de 30% mi sa dat chitanta cu bonul si o ... (vezi toată discuția)
Domeniu de activitate firma MihaelaET MihaelaET Buna ziua, Am o firma infintata ce are cod caen 4711-comert cu amanuntul in magazine nespecializate cu vanzarea predominanta de cafea, bauturi alcoolice si ... (vezi toată discuția)
Casă de marcat LuciaNeagu LuciaNeagu Bună ziua! Mi-am făcut un PFA și aș vrea să știu dacă este necesară achiziția unei case de marcat, în condiția în care eu toate comenzile le ... (vezi toată discuția)