Am dus masina in serviceul [EDITAT] ,in urma unui dosar de dauna,necesitand reparatie si vopsire .
M-au chemat sa ridic masina ,dar surpriza ,vopsirea era neconforma,scursa,-coaja de portocala,sigla vopsita ,aparatorile.manerele de la usi .oglinzile,adica tot era negru sunt fie cu o dunga gri ,langa partile vopsite fie alburii ,in urma incercarii de a fi curatate.
Ca *NOUTATE* am gasit stopurile spate sparte , -pe verticala, intre bucati fiind un gol de ceva mm,am anuntat ca nu sunt ale mele ,ca au suferit fie inlocuire fie un accident cat au miscat masina .
Am solicitat sa rezolve neconformitatile de la reparatie si vopsire si sa imi inocuiasca stopurile .
Dupa ate trei saptamani m-au chemat sa iau masina ,dar era aproape in acceasi stare.
Seful de la vopsitorie m-a trimis la administrator [EDITAT] sa reclam ,ca el nu poate pune iar la treaba vopsitorul si nici sa-mi cumpere el stopuri .
Dl [EDITAT], a asteptat sa-i spuna fiul meu care e scopul vizitei ,dar ,el ,cunostea situatia,si mi-a spus ca sunt mincinoasa,a tipat ,mi-a spus ca sechestreaza masina ,deoarece asa au fost stopurile ..a tipat de la dansul din birou ,pana la vopsitorie....
Mia spus sa aduc expertul ,sa verifica si sa-i platesc reparatia daca expertul spune ca asa au fost stopurile sau ca au plesnit de BATRANETE ...
Am facut cerere la asigurator si mi-a trimis pozele ..le-am trimis celor de la [EDITAT].ca sa vada ca stopurile erau intregi si TINERE...,ca sa citez din dl [EDITAT]...
Ce actiune pot face in cazul cand si in urma evidentei refuza sa-mi inlocuiasca stopurile si sa rectifice neconformitatilede REPARATIE SI VOPSIRE ,recunoscute de dl [EDITAT],administratorul?
Din cele relatate nu cred ca puteti rezolva litigiul pe cale amiabila. Dupa parerea mea singura solutie de rezolvare a litigiului este actiunea in justitie. Chemati in garantie asiguratorul.
ing. Ioan Ciobanu