avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... masina deteriorata pe perioada cat a stat in service
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

masina deteriorata pe perioada cat a stat in service

Am dus masina in serviceul [EDITAT] ,in urma unui dosar de dauna,necesitand reparatie si vopsire .
M-au chemat sa ridic masina ,dar surpriza ,vopsirea era neconforma,scursa,-coaja de portocala,sigla vopsita ,aparatorile.manerele de la usi .oglinzile,adica tot era negru sunt fie cu o dunga gri ,langa partile vopsite fie alburii ,in urma incercarii de a fi curatate.
Ca *NOUTATE* am gasit stopurile spate sparte , -pe verticala, intre bucati fiind un gol de ceva mm,am anuntat ca nu sunt ale mele ,ca au suferit fie inlocuire fie un accident cat au miscat masina .
Am solicitat sa rezolve neconformitatile de la reparatie si vopsire si sa imi inocuiasca stopurile .

Dupa ate trei saptamani m-au chemat sa iau masina ,dar era aproape in acceasi stare.
Seful de la vopsitorie m-a trimis la administrator [EDITAT] sa reclam ,ca el nu poate pune iar la treaba vopsitorul si nici sa-mi cumpere el stopuri .
Dl [EDITAT], a asteptat sa-i spuna fiul meu care e scopul vizitei ,dar ,el ,cunostea situatia,si mi-a spus ca sunt mincinoasa,a tipat ,mi-a spus ca sechestreaza masina ,deoarece asa au fost stopurile ..a tipat de la dansul din birou ,pana la vopsitorie....
Mia spus sa aduc expertul ,sa verifica si sa-i platesc reparatia daca expertul spune ca asa au fost stopurile sau ca au plesnit de BATRANETE ...
Am facut cerere la asigurator si mi-a trimis pozele ..le-am trimis celor de la [EDITAT].ca sa vada ca stopurile erau intregi si TINERE...,ca sa citez din dl [EDITAT]...
Ce actiune pot face in cazul cand si in urma evidentei refuza sa-mi inlocuiasca stopurile si sa rectifice neconformitatilede REPARATIE SI VOPSIRE ,recunoscute de dl [EDITAT],administratorul?
Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 19:07, 31 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din cele relatate nu cred ca puteti rezolva litigiul pe cale amiabila. Dupa parerea mea singura solutie de rezolvare a litigiului este actiunea in justitie. Chemati in garantie asiguratorul.
ing. Ioan Ciobanu
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune service auto - vopsitorie bogdanel706 bogdanel706 Buna ziua, Va relatez cele intamplate in speranta de a gasi solutia optima pentru rezolvare. Detin un autoturism, avand o culoare perlata mai pretentioasa. ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am deschis un dosar de dauna pe casco pentru revopsire ... mariusgeorgian20 mariusgeorgian20 Buna seara! Am deschis un dosar de dauna pe casco pentru revopsire bara fata. Am dus masina la un service, acestia au primit acceptul de intrare in reparatie ... (vezi toată discuția)
Petiție anpc împotriva unui service auto, legat de calitatea ... libertatenucomunism libertatenucomunism Petiție ANPC împotriva unui service auto, legat de calitatea proasta a lucrărilor Eu sunt proprietarul mașinii, pe factura eliberata sunt client, am ... (vezi toată discuția)