avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Incadrare aparat sudura ca mijloc fix
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Incadrare aparat sudura ca mijloc fix

Bună ziua,
Am cumpărat un aparat de sudura ewm mig 400in valoare de 8500 ron+tva. Este corect sa îl înregistrez pe 2131? Și amortizarea pe 12 luni?
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: BiancaMD , utilizator 19:23, 31 Octombrie 2018
Mai degraba cam aici: Codul din catalogul mijloacelor fixe este 2.1.16.3.1.2. - aparate de sudura electrica portabile . Durata de amortizare cuprinsa intre 4 si 6 ani. Veti completa si fisa mijlocului fix.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Am înțeles. Mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare fisa mijloc fix popelisabeta popelisabeta Buna ziua, am un PFA apicol si as dori sa stiu cum se completeaza fisa mijlocului fix pentru o centriguga electrica si o masina de descapacit electrica ( ... (vezi toată discuția)
Inregistrare mijloc fix dutescu maria dutescu maria Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este corecta inregistrarea unui ciocan demolator fol. in constructii cu val. de 2500+24%=3100. 2131=401 sau 2131=404 si ... (vezi toată discuția)
Pfa, unde trebuie trecute cheltuielile deductibile, și amortizarea? Petrovic Petrovic Pentru PFA-ul meu, deocamdată am depus declarații trimestriale, și declarația unică. Dar, nu am făcut nimic pentru a marca cheltuielile deductibile, și ... (vezi toată discuția)