avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Certificat medical pentru ultimele zile de contract
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Certificat medical pentru ultimele zile de contract

Bună seara, a-și dori să "m-ă luminați " și pe mine în următoarea problemă : pe data de 4 noiembrie îmi expiră contractul de muncă italian. De două săptămâni am încercat să iau legătura cu administrația din cadrul agenției de muncă din care fac parte, pentru a ști dacă mi se va reînnoi sau nu contractul, deoarece am avut o altă ofertă de muncă între timp și trebuia să dau și eu un răspuns care sa dovedit până la urmă a fi prea târziu. Azi în sfârșit mi-au răspuns "șefii" care au zis că pe data de 4 contractul meu nu va mai fi reînnoit, astfel pierzând și oferta care am avut-o anterior. De foarte mare ciudă, chiar azi am fost la medic unde până pe 4 mi-am luat medical, după care m-au sunat imediat și mi-au spus că în această situație contractul de muncă va "îngheța" și voi fi nevoit ca aceste 4 zile de medical voi fi obligat să merg la lucru chiar și după expirarea contractului, în caz contrar îmi vor tăia cele 4 zile din salariu. Aștept cu mare interes un răspuns sau o parere, vă mulțumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2018
Manea Alin Iulian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Manea Alin Iulian , utilizator 20:46, 31 Octombrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire, drept de proprietate Oprea Cristina Oprea Cristina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Sotul meu a decedat, iar casa este pe numele soacrei care a decedat si ea. Acum ne-a venit o adresa de la ... (vezi toată discuția)
Contract vodafone Cami9ol Cami9ol Buna ziua. Am o intrebare legata de contractul la vodafone. La sfarsitul lunii iulie 2017 nu mai eram sub angajament cu cei de la vodafone, iar prietenul meu ... (vezi toată discuția)
Eliberare dovada inlocuitoare permis auto danbilzerian danbilzerian Buna ziua, In urma unui accident pe care l-am provocat in urma cu aproximativ 100 de zile m-am ales cu un dosar de cercetare penala, si cu permisul de ... (vezi toată discuția)