Bună seara, a-și dori să "m-ă luminați " și pe mine în următoarea problemă : pe data de 4 noiembrie îmi expiră contractul de muncă italian. De două săptămâni am încercat să iau legătura cu administrația din cadrul agenției de muncă din care fac parte, pentru a ști dacă mi se va reînnoi sau nu contractul, deoarece am avut o altă ofertă de muncă între timp și trebuia să dau și eu un răspuns care sa dovedit până la urmă a fi prea târziu. Azi în sfârșit mi-au răspuns "șefii" care au zis că pe data de 4 contractul meu nu va mai fi reînnoit, astfel pierzând și oferta care am avut-o anterior. De foarte mare ciudă, chiar azi am fost la medic unde până pe 4 mi-am luat medical, după care m-au sunat imediat și mi-au spus că în această situație contractul de muncă va "îngheța" și voi fi nevoit ca aceste 4 zile de medical voi fi obligat să merg la lucru chiar și după expirarea contractului, în caz contrar îmi vor tăia cele 4 zile din salariu. Aștept cu mare interes un răspuns sau o parere, vă mulțumesc !
Contract vodafone
Cami9ol
Buna ziua. Am o intrebare legata de contractul la vodafone. La sfarsitul lunii iulie 2017 nu mai eram sub angajament cu cei de la vodafone, iar prietenul meu ... (vezi toată discuția)